Shellac Refresh 560x560Shellac is erg populair en is een nagellak / gellak die maar liefst twee tot vier weken blijft zitten en een prachtige glans houdt. Shellac is opgebouwd uit verschillende lagen. Het begint met een base coat, dan een kleur coat en eindigt met de topcoat. Elke laag word uitgehard onder een speciale UV lamp, zodat de lak direct droog is. 

Mooie gekleurde nagels of een french manicure zonder afgesleten randen, scheurtjes of krassen. En het mooiste van deze nagellak / gellak is dat je er de eerste 2 weken geen omkijken naar hebt. Shellac is erg dun en flexibel waardoor het bescherming biedt voor je natuurlijke nagels. Shellac is niet alleen geschikt voor de natuurlijke nagels maar het kan ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden.

 

VEILIG

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.

 

Heeft u CND™ SHELLAC™ op uw nagels en wilt u het product weer verwijderen?

Uw styliste zal de SHELLAC™ veilig en snel verwijderen met remover wraps die enkel de nagel bedekken. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt. Na 8 minuten worden de wraps verwijdert en zullen eventuele restjes zachtjes van de nagels worden gehaald met een bokkenpootje of orangewood stick. Uw nagels zijn nu weer klaar voor een nieuwe kleur!

logo 6

Schoonheidssalon & kapsalon

Suc6 Kappers Hair & Beauty

Adres : Laanstraat 18A, 3743 BE, Baarn

Email : info@jehuid.nl

Phone : +31 (0)35 542 3749

CONTACT

©2023 Huidverbetering Greet van Keulen. All Rights Reserved. Designed By    Greet van Keulen

Search