Beauty tec sim

Moderne technologie en dermaceutische verzorging in synergievoor een mooie en gezonde huid

De Beautytec Sim is een apparaat waar in Duitsland al jaren succesvol mee wordt gewerkt. Het stimuleert de doorbloeding, verstevigd de spieren en het bindweefsel en activeert het lymfesysteem.

 

Beautytec Sim voor de succesvolle behandelingen van:

  • Rimpelreductie
  • Hydrobehandeling
  • Vochtwallen onder de ogen
  • Couperose
  • Bindweefselversteviging
  • Face Lifting
  • Decolleté versteviging
  • Acne
  • Kaakcontourverstevinging

 

Bij de Beautytec Sim maken we gebruik van Ultrageluid soms in combinatie met spiercontracties om wallen/traanzakken, acne, pigmentstoornissen couperose (rode adertjes), cellulitis, zwangerschapsstriemen en littekens te verminderen. Door het gebruik van ultrageluid is het mogelijk om de werkstoffen nog dieper de huid in te sluizen voor een nog beter resultaat en het verstevigd tevensde bloedvaatwanden en het onderhuidbindweefsel. Om een goed resultaat te verkrijgen worden de behandelingen met de Beautytec Sim in kuurvorm geadviseerd. Een kuur bestaat uit 2 maal per week en 5 weken lang.

 BTS2 Couperose vr    BTS2 Couperose na    BTS2 Rimpels vr    BTS2 Couperose na  

 

Trans-Dermal-Carrier-System (TD-CS)

Reiniging: Alleen een tot diep in de poriën gereinigde huid kan de werkzame stoffen effectief opnemen. Talg en vetten verstoppen de poriën en werken een optimale opname van werkstoffen tegen. Deze worden in de eerste behandelingsfase grondig verwijderd met zachte reinigings-producten.

Sterk geconcentreerde serums: Deze zorgen voor een hoge dosis werkzame stoffen en vormen daardoor een hoog concentratieniveau van de ingezette werkstofsystemen op de huid. Ze fungeren als basis voor de verdere behandeling.

Werkstofgels voor de behandeling met ultrasone golven: Deze werkstofgels zijn perfect afgestemd op de serums. Dankzij hun exact gedefinieerde hoeveelheid werkzame stoffen zorgen ze ervoor dat de werkzame stoffen van de serums, die zich op de huid bevinden, niet oplossen in de gel. Zo kan de direct op de huid liggende hoge concentratie werkzame stoffen van de ampul optimaal in de huid dringen.

logo 6

Schoonheidssalon & kapsalon

Suc6 Kappers Hair & Beauty

Adres : Laanstraat 18A, 3743 BE, Baarn

Email : info@jehuid.nl

Phone : +31 (0)35 542 3749

CONTACT

©2023 Huidverbetering Greet van Keulen. All Rights Reserved. Designed By    Greet van Keulen

Search