screen shot 2018 01 09 at 15 38 46

VEGAN 

Ontdek de hemelse huidverzorging en behandelingen, die internationaal hét favoriete merk is van tal van celebrities en royalties!

Heaven® Skincare by Deborah Mitchell is een uitgebreide lijn van luxueuze anti-aging huidverzorgingsproducten, allen ontwikkeld op basis van biologische ingrediënten.

Nieuw zijn de producten met het Prism Age technologie. Lees hier voor meer informatie
Het uitgebreide assortiment van de Heaven®-producten voor gezicht, lichaam en haar, bestaat onder meer uit: cleansers,toners, crèmes, maskers, body washes, shampoos & conditioners, body scrub, body spray, anti-cellulite producten en verstevigende crèmes. De Heaven® Skincare producten en behandelingen zijn inmiddels beschikbaar in een groot aantal landen zoals Engeland, Hong Kong, Zuid-Afrika, Australië, Japan, Dubai en Amerika. Vanaf nu zijn de producten ook in Nederland verkrijgbaar! Op basis van biologische ingrediënten en zonder parabenen of nanotechnologie.

Alle Heaven® producten zijn ontwikkeld met de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. De formules zijn samengesteld zonder de omstreden methylparabenen, welke kunnen leiden tot allergische huidreacties. Heaven® maakt ook geen gebruik van nanotechnologie in de producten en er wordt uiteraard in geen enkele fase getest op proefdieren. Tevens zijn de Heaven® producten geschikt voor mensen die heel bewust kiezen voor formules die natuurzuiver en op basis van biologischeingrediënten ontwikkeld.

Wij hebben prachtige resultaten gekregen met de BEE STING FACIAL en BEE SLIM BODY. Voor elk huidprobleem zijn er speciale producten, acne, rosacea, vette huid, droge huid, anti-aging en eczeem.

Bekende liefhebbers en trouwe gebruiksters van de producten en de behandelingen zijn o.a.: Dannii Minogue, Emilia Fox,Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham en Katie Price. Zelfs een aantal Engelse royalties zijn inmiddels groot fan! Kijk voor de producten op www.heavenskincare.nl 

 

Winnaar van de beste BIOLOGISCHE producten

Het is altijd een prachtig gevoel om te worden erkend voor het harde werken dat iemand doet, dus het team van Heaven viert zijn nieuwste overwinning.

winner3Heaven Skincare is uitgeroepen tot het aller beste biologische assortiment in de Natural Health International Beauty Awards  van 2019.

Deze onderscheiding wordt beoordeeld als het allerbeste in holistische en algemene schoonheidsbehandelingen. Een deskundig panel van juryleden testen talloze producten – van reinigers en oogcrèmes tot Foundations en Nagellakken – hieruit wordt het beste bedrijf gekozen.

Het doel van de Awards is om betrouwbare aanbevelingen te geven om consumenten te helpen betere keuzes te maken bij het kopen van natuurlijke producten en om aan te geven dat deze producten vrij zijn van chemicaliën zoals parabenen, SLS, Petroleum, siliconen en derivaten. Awards worden alleen uitgereikt aan die merken die hun sterke natuurlijke en ethische afkomst kunnen aantonen.

Heaven bevat alleen de allerbeste ingrediënten die de natuur te bieden heeft, van de anti-veroudering vitamine C in de Heaven crème tot aan de Manuka honing in de exclusieve Gold Bee Venom mask evenals talloze Essentials oliën, fruit en kruiden over de hele verzorgingslijn.

 

logo 6

Schoonheidssalon & kapsalon

Suc6 Kappers Hair & Beauty

Adres : Laanstraat 18A, 3743 BE, Baarn

Email : info@jehuid.nl

Phone : +31 (0)35 542 3749

CONTACT

©2023 Huidverbetering Greet van Keulen. All Rights Reserved. Designed By    Greet van Keulen

Search