hannah 1

Hannah staat voor huidverbetering! Door het specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én het pionierschip in wetenschappelijk bewezen bindweefselmassage is er voor elke huid een effectief stappenplan voor een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering.

De hannah huidcoach gaat samen met u een doel samenstellen met huidverbetering als resultaat. Tijdens deze gesprekken krijgt u productadvies en gebruik van producten op maat. Geen enkele huid is hetzelfde. Iedere behandeling start met een huidanalyse en huidmeting.

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee!

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij zal de conditie van uw huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde. U wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

 

 

Een hannah behandeling verloopt volgens de 5 stappen van het hannah systeem.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Peelen
Stap 3: Stimuleren
Stap 4: Herstellen
Stap 5: Beschermen

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. Als hannah Huidcoach kan ik dit samen met u realiseren en geeft uw huid een nieuwe kans!

 

logo 6

Schoonheidssalon & kapsalon

Suc6 Kappers Hair & Beauty

Adres : Laanstraat 18A, 3743 BE, Baarn

Email : info@jehuid.nl

Phone : +31 (0)35 542 3749

CONTACT

©2023 Huidverbetering Greet van Keulen. All Rights Reserved. Designed By    Greet van Keulen

Search